Cine gateste cu Spornic?

Cine gateste cu Spornic?

Stim sigur ca nu e coltisor din tara asta frumoasa unde sa nu se fi auzit (macar) de uleiul acesta. Fie si numai pentru ca poarta in numele sau promisiunea de a face lucrurile (gatitul, bucatele, retete) sa creasca sau sa se inmulteasca dupa pofta inimii omului harnic.

Am cautat asadar oameni harnici si talentati sa ne arate masura adevarata a ultimei noastre creatii spornicesti. Noi l-am numit Spornic Premium cu gandul (marturisim cinstit) mai mult la bucatarii merituosi, care fac din gatit cultura gastronomica, si carora li se cuvine “un premiu” de fiecare data cand iti aseaza o farfurie in fata.

Oamenii harnici…

Patru dintre ei, din patru colturi ale tarii, au gatit cu Spornic Premium si ne-au lasat sa-i privim, sa le gustam minunatele retete si sa-i filmam la treaba, pentru a servi drept inspiratie oricui lucreaza si pune suflet in bucate . De maine o sa publicam in fiecare saptamana cate o reteta, cu fiecare dintre ei. Daca sunteti de-ai casei banuiti sau stiti deja cine sunt.  Pentru cei ce poposesc prima data pe la noi, o sa dezvaluim (cu reverentele de rigoare) numele domniilor lor:

Din mandrul Ardeal ne-a bucurat inimile Paul Siserman.
De la Moldova cea dulce Ana Maria Vlad.
Din insorita si vesela Oltenie, Ciprian Ogarca.
Iar din capitala tarii, Bucuresti, ne-a imbratisat si ne-a zambit ca o mama buna, Aida Parascan.

Ii stiti deja, desigur. I-ati mai vazut, ii stiti prea bine, din cel mai tare show cu bucatari din tara. Noi i-am gasit la ei acasa, gatind delicii si retete speciale. I-am rugat apoi sa ne-arate ce inseamna munca in bucatarie, unde nu-i nici concurs si nici judecatori. Ei ne-au gatit mancaruri alese inadins ca sa vedem cu totii cum merge treaba cand ai de lucru cu ulei incins.

Nu va mai cerem decat “putintica rabdare” (pana maine), si un pic de atentie, sa nu scapam esentialul. Colectia “SPORNIC IN RETETE” este un prilej de intalnire cu probabil cei mai faini bucatari de pe la noi. E totodata o ocazie unica de a gati sub indrumarea lor directa preparate delicioase in care poti gasi impregnata adevarata pasiune pentru arta culinara.

La buna revedere si la pofta buna!

Facebookgoogle_pluspinterestby feather

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *