Price:
$
Author:
Spornic

Ingrediente: 1 dovlecel, 2 morcovi, 2 rosii, 100 g conopida (sau broccoli), 4 oua, 100 ml smantana, 50 g bacon, 50 g cascaval, ½ legatura de patrunjel, sare, piper.

Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare. Acelasi tratament il primeste si conopida, care fierbe mai repejor. Scoateti legumele din apa si le lasati la racit. Le pasati fin, pe rand, cu ajutorul unui blender, apoi amestecati fiecare piure cu cate 2 oua si 50 ml de smantana. Asezonati cu sare si piper si adaugati patrunjel tocat.

Rosiile si dovleceii se curata de coaja si se taie felii cu grosimea de aproximativ jumatate de cm. Intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt, se asaza, pe rand: un strat de dovlecei, piureul de morcovi, un strat de rosii si piureul de conopida. La final, se tapeteaza cu bucatele de bacon si cu feliile de rosii si dovlecei ramase.

Acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptorul preincalzit la 180°C. Lasati la copt in jur de o ora, apoi scoateti folia si presarati cascaval ras. Inca 10 minute la cuptor, pana se topeste branza, apoi opriti focul si lasati sa se racoreasca.

Facebookgoogle_pluspinterestby feather

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *