Price:
$0,00
Author:
Spornic

Si la dieta, si in vreme post, pentru placerea gustului, dar si in lipsa de timp, pentru cei preocupati de sanatate si pentru cei ce-si impresioneaza oaspetii de fiecare data. Daca n-ati aflat pana acum o mancare sa multumeasca intreaga casa, va poftim sa cititi numaidecat reteta de mai jos si s-o transformati intr-o minunata cina in familie.

Ingrediente: 250 g paste fainoase (penne, spaghetti, ce aveti la indemana), 1 vanata, 1 dovlecel, 2 ardei grasi (de culori diferite), 2 cepe albe, 20 rosii cherry, 4 linguri ulei Spornic La Foc Mare, 4 linguri otet balsamic, 2 linguri pasta de rosii, 3 catei de usturoi, oregano, busuioc, sare, piper.

Spalati toate legumele si taiati-le cubulete. Rosiile cherry le pastrati intregi, ca le-a lasat natura prea frumoase si potrivite. Puneti toate legumele intr-un vas cu gura larga si bucuroasa sa inghita asa bogatie de culori. Intr-un castronas, pregatiti marinata: uleiul, otetul, piureul de rosii, usturoiul maruntit, oregano, sarea si piperul, toate amestecate frenetic intr-o betie de arome. Turnati amestecul peste legume si aveti grija sa ajunga pe fiecare cubulet in parte. Lasati-le in tihna.

Tapetati o tava cu hartie de copt si incalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Raspanditi legumele in tava si dati la copt vreme de 45 de minute, amestecand putin la jumatatea timpului. Cu 10-12 minute inainte sa scoateti minunatia din cuptor, puneti pastele la fiert in apa cu sare. Intindeti masa si chemati-i pe pofticiosi, in 10 minute se serveste sanatate la farfurie. Amestecati pastele cu legumele si, daca nu cumva sunteti in post, presarati firicele de parmezan.

Facebookgoogle_pluspinterestby feather

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *