Price:
$0,00
Menu:
Author:
Spornic

Daca-i vorba de ospat mare, prin ganduri ne colinda numai carnea frageda de porc, rascoapta la foc iute si-aromata de iti umple casa de pofte si miresme dulci. La asa carne impanata nici ca iti trebuie garnitura, dar daca-i musai aruncati langa niste cartofi alintati cu unt gras si rozmarin ca sa va pridideasca ospatul.

Pentru 6 portii, 250g/portie
Timp de preparare: 90 de minute
Grad de dificultate: redus

Ingrediente: 1 kg carne de porc (ceafa, cotlet, pulpa), ulei Spornic La Foc Mare, 10 catei usturoi, mustar, pasta de rosii, sos de soia, sare, piper, ierburi uscate (patrunjel, busuioc, oregano, rozmarin)

Luam o bucata zdravana de carne de porc si crestam mici gauri in ea. Decojim cateii de usturoi si punem cate unul in fiecare taietura, avand grija sa ii adancim cat mai bine. Frecam carnea cu ulei, sare si piper si o invelim in folie de aluminiu. Dam la cuptor la o temperatura de 200 – 220°C timp de o ora si jumatate. In timp ce in bucatarie incepe sa miroasa a zi de sarbatoare, facem un sos din mustar, pasta de rosii, sos de soia si ierburi uscate. Ungem friptura deja coapta cu sos din abundenta si dam la cuptor inca 30 de minute, pentru a capata o crusta crocanta si aromata.

Facebookgoogle_pluspinterestby feather

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *