Fripturi

  1. Piept de pui umplut cu branza si invelit in bacon

    $

    Ingrediente: 2 buc piept de pui dezosat, 8-10 felii bacon, 125 g branza feta sau branza de capra, 50 ml ulei Spornic Premium, 2 legaturi … Arata rețeta

  2. Pulpa de miel coapta incet cu sos de menta

    $

    Pulpa de miel coapta incet cu sos de menta Celor care sunt si anul acesta responsabili cu masa de Paste, le-am pregatit aceasta reteta speciala. … Arata rețeta

  3. Muschi de porc cu ciuperci in aluat

    $ 0,00

    Carnea predilecta a romanului intr-o reteta pregatita in cuhniile conacelor de odinioara. Acestei imbinari de arome deosebite (mai cu seama daca-s ciupercile de padure, cateva … Arata rețeta

  4. Friptura de pui cu dovleac

    $ 0,00

    Randurile pe care le-am inchinat marelui Dovleac pe blogul spornicesc ne-au trezit pofte de placinte si mancaruri ce parfumeaza toata casa. Si ne-am amintit de … Arata rețeta

  5. Friptura de vita cu sos de vin

    $ 0.00

    De cand a dat racoarea de septembrie, tanjim dupa o friptura imbujorata la cuptor, dintr-aceea care mangaie simturile intregii familii. Va poftim sa incercati reteta … Arata rețeta

  6. Pastrav cu legume la cuptor

    $ 0,00

    Ingrediente: 2 pastravi, 2 morcovi, 10 rosii cherry, 1 ardei gras, 1 ceapa mare, 300 g ciuperci, 150 ml vin alb, 40 ml ulei Spornic … Arata rețeta

  7. Friptura de mistret

    $ 0,00

    Se zice ca cei carora nu le place carnea de vanat sunt cei care n-au incercat-o. Ba mai mult, unii ii spun “carnea perfecta”, caci … Arata rețeta

  8. Friptura de gasca cu legume

    $ 0.00

    Din timp in timp, delicii imbietoare starnesc jinduri ce trebuie implinite cu orice pret. Poftele mari au insa o rasplata pe masura, atunci cand delicatetea … Arata rețeta

  9. Friptura de porc impanata cu usturoi

    $ 0,00

    Daca-i vorba de ospat mare, prin ganduri ne colinda numai carnea frageda de porc, rascoapta la foc iute si-aromata de iti umple casa de pofte … Arata rețeta

  10. Medalion de curcan cu bacon

    $ 0,00

    Sa-ti impresionezi oaspetii nu-i lucru usor, mai ales daca-s deprinsi deja cu gustul ales al mancarurilor tale. Noi sfatuim sa mai incerci o data si … Arata rețeta