Price:
$0,00
Menu:
Author:
Spornic

Ingrediente: 2 pastravi, 2 morcovi, 10 rosii cherry, 1 ardei gras, 1 ceapa mare, 300 g ciuperci, 150 ml vin alb, 40 ml ulei Spornic La Foc Mare, patrunjel, o crenguta de rozmarin, sare, piper

Pentru 2 portii
Grad de dificultate: mediu
Timp de pregatire: 60 min

Puneti intr-un vas legumele taiate feliute, verdeturile tocate si ulei La Foc Mare. Le condimentati cu sare si piper si le lasati in tihna vreme de un sfert de ora. In acest timp, pregatiti pastravii: ii curatati bine si-i spalati sub jet de apa rece. Ii pudrati cu putina sare pe interior si ii umpleti cu o parte de legume. Luati doua bucati mari de folie de aluminiu si le ungeti cu ulei Spornic La Foc Mare. Formati cate un strat de legume de-a lungul foliei, peste care asezati pestii si-i stropiti cu vin alb. Impachetati foarte bine folia de aluminiu si dati la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Dupa vreo 20 de minute, verificati daca pestele este patruns. Cand carnea este moale la atingere, inseamna ca-i gata de scos pe un platou. Sa va fie de bine!

Facebookgoogle_pluspinterestby feather

One thought on “Pastrav cu legume la cuptor”

  1. Dedicated serversSays…
    Replied on

    N-a durat mai mult de 15 minute pana a ajuns in cuptor iar seara ne-am bucurat de cate o portie gustoasa si usoara de pastrav cu legume la cuptor. Lasati folia pentru 20-25 de minute pana cand legumele incep sa se inmoaie ,apoi descoperiti si mai lasti inca vreo 10-15 minute .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *